Kevättä kohti

Sain viime viikolla puhelun Outokummun kulttuuriohjaajan tehtävää hoitavalta Markku Tanskaselta. Hän kertoi, että Outokummun taiteilijaresidenssiin olisi tulossa huilisti kahdeksi viikoksi. Livia Schweizer lähetti pian tämän jälkeen sähköpostia, jossa mietimme mitä voisimme tehdä yhdessä.

Vappuaattona näimme Livian kanssa ja aluksi kerroin hänelle työstäni ja meidän musiikkiopistosta. Ehdimme harjoitella yhden dueton yhdessä ennen oppilaiden saapumista tunnille. Esitimme Fauren Pavanen minun Taitaja muha-ryhmän oppilaille.

Ennen esitystä oppilaat saivat esittää kysymyksiä, joita he olivat miettineet etukäteen. Kysymykset olivat todella hyviä ja Livia vastasi niihin innokkaasti.

Oppilaita kiinnosti, oliko Livia koskaan miettinyt soiton lopettamista, johon hän vastasi, että ei. Hän tosin oli ajatellut, miten jatkaa opintojaan lukion jälkeen ja haluaako hän opiskella jotakin ihan muuta, mutta päätyi musiikkiin. Erasmus-vaihto toi hänet aikanaan ensin Ouluun ja sieltä Sibelius-Akatemiaan.

Tunnin lopuksi Livia esitteli meille bassohuilua ja saimme kuulla siitä soittonäytteen.

Livian vierailu oli täydellinen ohjelmanumero meidän vappuaattoon ja päätti hienosti huhtikuun. Nyt kevätlukukausi on edennyt pitkälle ja ajatukset on aika suunnata lukukauden loppuun.

Mari, huilunsoitonopettaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: