Uuden lukuvuoden 2021-2022 aloitus

Aloitamme uuden lukuvuoden Keski-Karjalan musiikkiopistossa virtuaalisella oppilasinfolla tiistaina 17.8.2021. Oppilasinfo on taltio, jonka voit katsoa sähköpostitse välitettävästä linkistä tiistai-iltana haluamaasi aikaan. Solistiset yksilöopetustunnit sovitaan tiistaipäivän aikana oman opettajan kanssa. Samaan päivään mennessä on verkkosivuillamme selattavissa myös muskarin (musiikin varhaiskasvatus), musiikin hahmotusaineiden, orkestereiden ja kuorojen aikataulut. Huomioithan ne tarvittavilta osin ennen kuin sovit henkilökohtaisia opetustuntiaikoja.

Musiikin hahmotuksen ryhmät (muha tai AMP) koskevat kaikkia perusopintoja suorittavia, ennen vuotta 2012 syntyneitä oppilaitamme. Musiikin hahmotustaitojen kartuttaminen omalta tasolta eteenpäin kuuluu yhteiseen opetussuunnitelmaamme. Opiskeluvaihtoehtoja sen osalta on useita: suurin osa oppilaista suorittaa hahmotusaineiden kokonaisuuksia ryhmäopintoina, ja osa enemmän itsenäiseen tekemiseen nojaavassa henkilökohtaisessa ohjauksessa. Molemmissa opiskelutavoissa on yhteiset tavoitteet.

Tanssin opetuksemme saa uuden kauden myötä lisävahvistusta ja uusia ryhmiä. Tanssitaiteen maisteri Maikki Palm ja tanssipedagogi Riikka Tolonen käynnistävät ryhmiä alkavalla kaudella Kiteellä, Tohmajärvellä ja Liperin Ylämyllyllä. Valikoimissa on tanssin varhaiskasvatusryhmiä 3-4 ja 5-6-vuotiaille, ja kouluikäisille sekä yleisen että laajan oppimäärän mukaisesti (1 tai 2 viikoittaista harjoituskertaa).

Konserttien osalta seuraamme päivittäin tiedotettavia kokoontumisrajoituksia ja määräyksiä. Elokuun alun tilanteen valossa pidämme konsertteja elokuun puolivälin jälkeen julkaistavan konserttilistan mukaisesti, mutta päivittäisellä varauksella. Kaikki oppilaskonserttimme streemataan verkkoon. Konserttipaikalla yleisönä voi olla turvavälein ja maskein. Mikäli rajoitukset tästä tiukentuvat, ilmoitamme asiasta verkkosivullamme ja sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Instagramissa. Niitä kannattaa seurata!

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan uutta kautta! Opetus käynnistyy keskiviikkona 18.8.2021 lukujärjestyksen mukaisesti. Musiikin hahmotusopinnot käynnistyvät maanantaista 23.8. alkaen.

Susanna Ertolahti-Mertanen, rehtori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: