Opetussuunnitelma

Uusi opetussuunnitelma on otettu käyttöön 1.8.2018 alkaen. Opetussuunnitelma koskee kaikkia 1.8.2018 jälkeen musiikkiopiston perusopinnot tai syventävät opinnot aloittaneita oppilaita, sekä uuteen opetussuunnitelmaan siirtyneitä oppilaita.

Opetussuunnitelman yleinen osa määrittelee opetustoiminnan perusteet annettavalle opetukselle. Opetussuunnitelman yleinen osa löytyy alla olevasta linkistä:

Alla olevasta opetussuunnitelman liitteestä löytyy opintokokonaisuuksien kuvaukset musiikin osalta. Liite kuvaa laajan oppimäärän opintokokonaisuuksia perusopinnoissa ja syventävissä opinnoissa.

Opintokokonaisuuksien kuvaus (musiikki) taulukkomuodossa alla olevasta linkistä:

Lukuvuonna 2020-21 epidemiasyistä tanssiryhmät järjestetään ainoastaan yleiseen oppimäärään pohjautuen (yksi opetuskerta viikossa). Alla olevasta liitteestä löytyvät opintokokonaisuuksien kuvaukset tanssin osalta laajan oppimäärän opetussuunnitelman mukaan.

Perusopintoja ja syventäviä opintoja suorittavien opintokokonaisuuteen kuuluu myös musiikin hahmotuksen opinnot. Musiikin hahmotuksen opintojen tarkoituksena on tarjota oppilaalle musiikin lukemisen, kirjoittamisen ja hahmotuksen taitoja, joihin yksilöopetutuksessa ei ehditä perehtyä. Tasot on kuvattu alla olevassa liitteessä:

Instrumenttikohtaisten opetussuunnitelmien sisällöstä voi tiedustella omalta opettajalta. Opettajien yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.

Oppimäärän yksilöllistäminen

Opetuksessa otetaan huomioon oppilaan yksilölliset lähtökohdat ja kiinnostuksen kohteet. Oppilaalle voidaan laatia tarvittaessa henkilökohtainen opetussuunnitelma, jossa huomioidaan hänen tarpeensa, mahdolliset rajoitteensa ja hänelle yksilöllisesti suunnitellut kehitystavoitteet. Henkilökohtaisen opetussuunnitelman laatii opettaja yhteistyössä huoltajan ja oppilaan kanssa, ja sen käyttöönoton hyväksyy oppilaitoksen rehtori.

Etkö ole vielä ilmoittautunut? Varaa paikkasi heti:

Keski-Karjalan musiikkiopisto

Perustettu 1988.

Haluatko kysyä lisää?musiikkiopisto@tohmajarvi.fi
040 105 4045 / rehtori

Musiikkiopiston toimisto

Käyntiosoite:
Takkunurmentie 9
82600 Tohmajärvi
Käynti Lassintien kautta (viimeinen sisäänkäynti)

Postiosoite:
Järnefeltintie 1
82600 Tohmajärvi

Toimistomme avoinna:

Maanantai
09:00 – 16:00
Tiistai
09:00 – 16:00
Keskiviikko
09:00 – 16:00
Torstai
09:00 – 16:00
Perjantai
09:00 – 15:00
Lauantai
Suljettu
Sunnuntai
Suljettu

Rehtorin tavoittaa myös toimistoaikojen ulkopuolella.

%d bloggaajaa tykkää tästä: