Muskariope ruudun takana – muskariopetusta etänä kaikkialle Suomeen

Viime kevään etäopetusjakson aikana Koti-Karjala kirjoitti ”Muskariopesta ruudun takana”. Muskariopettajamme Jonna Pekkarisen mukaan etäopetus lähti keväällä hyvin käyntiin ja näytti lapsissa myös uusia puolia. Vaikka tunteenpurkauksiakin koettiin, joidenkin lasten on Jonnan mukaan helpompi keskittyä kotona. Välillä apuna muskaritunneilla keväällä toimivat myös Jonnan koirat Armas ja Unna.

Etämuskari sai jatkoa nyt syyslukukaudella. Lähiopetustuntien lisäksi pidetään perjantaisin etämuskareita, joihin voi osallistua kaikkialta Suomesta. Etämuskarimaksuun sisältyy myös soitinpaketti, joka lähetetään osallistujille postitse.

Tervetuloa kokeilemaan etämuskaria! Mukaan voi tulla myös kesken lukukauden. Etämuskarin voi antaa myös vaikka lahjaksi. Musiikkiopistolta voi tiedustella lahjakortteja tähän tarkoitukseen: musiikkiopisto@tohmajarvi.fi.

ETÄMUSKARIN AIKATAULU
PERJANTAISIN

  • 0–1 v. klo 15.15-16.00
  • 1–2 v.  klo 16.00-16.45
  • 3–4 v. klo 16.45-17.30
  • 4–5 v.  klo 17.30-18.15
  • Musiikkivalmennus 6–8 v.  klo 18.15-19.00

Lisätietoa musiikkiopiston tarjoamista muskareista, musiikkivalmennuksesta ja lukukausimaksuista löydät muskarisivultamme.

One thought on “Muskariope ruudun takana – muskariopetusta etänä kaikkialle Suomeen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: