Uusi lukuvuosi on alkanut

Lukuvuosi 2022-2023 on alkanut ja opetukset on saatu käyntiin. Vaikka niin solistiset- kuin ryhmäopetustunnitkin jo pyörivät, oppilaaksi voi edelleen ilmoittautua (kkmo.eepos.fi). Tänä syksynä kokeilussa on myös Kokeiluviikot (18.8.-1.9.22), joiden aikana tanssi-, muskari- ja musiikkivalmennustunneille saa tulla kokeilemaan ilman maksua ja ilmoittautumista.

Uusia tuulia musiikkiopistoon on tuonut rehtorimme Susanna Ertolahti-Mertasen virkavapaa (1.8.-31.12.22). Hänen sijaisenaan toimii pitkäaikainen kanteleensoitonopettajamme Saila Kinnunen. Saila on tehnyt rehtorin sijaisuuspätkiä aiemminkin.

Vs rehtori Saila Kinnunen

Tohmajärveläinen Saila kuvailee uutta työnkuvaa kiinnostavana ja mielenkiintoisena. Hän toivoo voivansa olla helposti lähestyttävä rehtori ja pyrkii puhumaan asioista avoimesti. Vaikka rehtorin työn kokonaiskuva ei vielä ole aivan selvinnytkään, tuo se hänen mukaansa vaihtelevuutta jo rutinoituneeseen opettajan työhön.
Musiikkia Saila ei kuitenkaan aio unohtaa, sillä sen positiiviset vaikutukset kannattelevat myös muutosten edessä. Soittaessa ajatukset vaeltavat muualle ja musiikki tarjoaa kanavan myös tunteiden käsittelyyn. Erilaisissa pienissä kokoonpainoissa soittaminen ja projektit, häntä suoraan lainaten, ”tuovat sydämen täyteen”.

Kyseessä on myös musiikkiopiston 35. lukuvuosi. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin jatkavatkin oppilaat!

Musiikin täyteistä syksyä toivottaen,
Etti Vaine Pesonen
Viestintäasiantuntija

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: